Achtergrondinformatie


T-Force is een full-service reclameburo, gebaseerd op deskundig communicatief advies. Dankzij de eigen studio zijn snelheid van handelen en creativiteit gewaarborgd. De persoonlijke relatie tussen de ondernemer en de cliƫnten speelt een belangrijke rol in de langdurige relaties.

Meer dan 25 jaar ervaring staan garant voor kennis en ervaring, waarvan de klanten profiteren. Samen werken aan goede oplossingen vormt de basis voor de vaste relatie tussen klanten en buro.

De dienstverlening is gebaseerd op het vrijspelen van de ondernemer door het letterlijk uit handen nemen van alle communicatieve en marketingactiviteiten. De ondernemer kan dan doen waar hij sterk in is: ondernemen.

Naast specifiek communicatief advies (in probleemsituaties of bij middelgrote organisaties) biedt T-Force alle facetten van een professionele reclamepartner. Huisstijlontwikkeling, vormgeving van alle soorten drukwerk, advertenties, posters, periodieken en complete campagnes vormen de basis. Sinds enige jaren behoren de ruim 150 ontwikkelde sites ook tot de core-business. Drukwerkbemiddeling en communicatie-gerelateerde inkoop maken het dienstenpakket compleet.

De ondernemer


Chris Tiekstra (1961) rondde in 1980 de HEAO Eindhoven, richting communicatie met succes af. Daarna was hij 3 jaar als PR-medewerker in dienst bij het Academisch Ziekenhuis Maastricht, gevolgd door 3 jaar voorlichtingsmedewerker bij de gemeente Heerlen. Daarna werkte hij bijna 10 jaar voor een internationaal opererend reclamebureau in Heerlen als commercieel manager. In 1998 werd een nieuw buro opgezet, dat sinds 2003 eigendom is van Chris en Miranda Tiekstra.

Echtgenote Miranda (1970) speelt een belangrijke rol binnen de organisatie. Zij coƶrdineert de boekhouding, is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en springt bij waar dat noodzakelijk is.

De ondernemers zijn getrouwd en hebben twee dochters.

Chris is actief als adviseur voor diverse politieke groeperingen. Hij is tevens voorzitter van de Stichting Cyclocross Heerlen, Oranje Vereniging Heerlen en van Buurtgericht Werken Mariarade.

 

Een interview met de ondernemer Chris Tiekstra op heerlen.nieuws.nl

Contact